rippikoulu.net

Rippikoulu netissä.

Seurakunnat

Palvelusta

Tervetuloa rippikoulu.net -palveluun.

Sivuston tarkoituksena on kertoa selvästi ja ymmärrettävästi rippikoulusta. Palvelun kautta voi kysyä rippikoulusta ja aika monelle palvelun käyttäjälle on etsitty kauttamme hänelle sopiva rippikoulu.

Seurakunnille palvelu on tarjoamassa välineitä rippikoulutyöhön. Palvelu tulee avuksi jo ennen leiriä ja se kulkee ryhmien mukana vielä konfirmaation jälkeiseenkin aikaan.

Rippikoulu ei ole liiketoimintaa. Myöskään tämän palvelun tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa vaan tukea seurakuntanne rippikoulutyötä. Palvelu on kirkon työntekijän harrastustoimintaa ja kokonaan maksuton.

Historiaa

Palvelu on syntynyt loppukesän öinä vuonna 2000 Vaasan seurakunnan leirikeskuksen takkahuoneessa ruutuvihkoon ajatuksia ja miellekarttoja raaputellen. Helmikuussa 2003 valmis palvelu avattiin tuoreessa domainnimessä www.rippikoulu.net, joka oli onneksi vielä saatavilla. Kaikki oli viimein valmista ja uskomattomalta tuntui, ettei kukaan sittenkään ehtinyt ensin.

Alkuvuosien jälkeen palveluun on lisätty toimintoja vilkkaaseen tahtiin ja kehitetty sitä vastaamaan seurakuntalaisten muuttuviin tarpeisiin. Myös viimeinen vuosi on ollut palvelussa vilkasta aikaa. On pilotoitu wiki- ja blogi-alustoja, vaihdettu julkaisujärjestelmä tehokkaampaan ja uusittu kokonaan sivuston ulkoasu. Nyt kymppivuotias rippikoulu.net on valmiina uusiin koitoksiin. Tule mukaan!

Seurakunnan työntekijälle

Rippikoulu.netissä on tilaa sinunkin rippikoulullesi. Palveluun voit tuoda rippikoulusi leirikirjeet ja muut tärkeät tiedot. Tarkoituksena ei ole aiheuttaa lisää työtä, vaan pikemminkin hoitaa asiat nykyaikaisten välineiden ansiosta vaivattomammin ja seurakuntalaisten tarpeiden mukana eläen. Voit pitää leiriblogia tai käyttää wiki-alustaa oppimisympäristönä. Perustoiminnoista voit saada käsityksen tutustumalla Malliseurakuntaan ja kysymällä lisätietoja wiki- ja blogialustasta.

Muista palveluista poiketen rippikoulu.net on ei-kaupallinen, kokonaan mainokseton, rippikoulutyön tunteva ja rippikoulutyöhön erikseen suunniteltu. Kaikki tämä on käytettävissäsi maksutta. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää.

Monia mahdollisuuksia...

Leirikeskusesittelyt, leirikirjeet, ryhmien kokoonpanot, blogit, leirien vetäjät, ennakkotehtävät, ajo-ohjeet, aikataulut, hinnat, yhteystiedot, ilmoittautumiset, rippikoulun ohjelma, vierailuajat, linkki seurakuntaanne, turvatietolomakkeet, wikit

© rippikoulu.net 2002-2013